Právě vysíláme

SELENA GOMEZ se opět zhroutila a byla převezena do psychiatrické léčebny!

11. října 2018 13:10
SELENA GOMEZ se opět zhroutila a byla převezena do psychiatrické léčebny!

Selena Gomez nyní zažívá velmi složité období. Zpěvačku opět dohnaly psychické potíže a kráska se nyní nachází v psychiatrickém zařízení.

Selena trpí už dlouhou dobu nemocí zvanou lupus a v loňském roce byla nucena podstoupit transplantaci ledviny. Tato choroba dává brunetce opravdu zabrat a populární zpěvačka trpí nejen psychickými, ale i zdravotními problémy. Ke konci září byla například hospitalizována kvůli špatné tvorbě bílých krvinek. Po pár dnech v nemocni byla však propuštěna do domácí péče.

Minulý týden se zpěvačka opět ocitla na nemocničním lůžku a to kvůli stejnému problému. Podle informací bulvárního webu TMZ chtěla zařízení ihned opustit. Lékaři jí to však tentokrát nedovolili a Selena se vzápětí psychicky zhroutila.

V těchto dnech se tak bývalá přítelkyně Justina Biebera nachází v psychiatrickém zařízení East Coast, kde podstupuje dialektickou behaviorální terapii a lékaři se pro ni snaží nastavit správnou kombinaci léků.

Před dvěma týdny zpěvačka oznámila, že si dává pauzu od sociálních sítí a nyní nebude postovat žádné příspěvky. Informace o jejím zdravotním stavu bude tedy podávat výhradně její tým.

Snad to budou jen dobré zprávy!

 

Zdroj: TMZ

Taylor Swift láká lidi do politiky

Články, které by tě mohly zajímat