Právě vysíláme

Sestra Deppa u soudu: Matka nás týrala a ponižovala. S Amber Heard se historie opakovala

14. dubna 2022 13:10
Sestra Deppa u soudu: Matka nás týrala a ponižovala. S Amber Heard se historie opakovala

Soud Johnnyho Deppa proti jeho bývalé ženě Amber odkrývá další smutná fakta. V případu vypovídala i Johnnyho sestra, která promluvila o smutném dětství slavného herce.

Christi Dembrowski uvedla, že si je s Deppem blízká a v jednu dobu pracovala jako jeho manažerka. Před soudem pak promluvila o společném dětství a problémech s matkou. Rodiče Johnnyho Deppa měli velké problémy. „Máma na tátu křičela, řvala na něj, bila ho, nadávala mu a tak,“ řekla Christi. Otec prý pak na její vztek nereagoval a snažil se udržet mír. Své si s matkou pak zažili i sourozenci. „Křičela, bila nás, házela po nás věci, nadávala nám. Pro každého z nás měla speciální nadávky. Mně říkala Violet. Violet byla matka našeho otce, a máma ji nenáviděla,“ uvedla Dembrowski. Johnnyho Deppa pak prý matka přezdívala Jednoočko, protože jako malý kluk špatně viděl.

Stejné věci, co Depp zažíval s matkou, pak podle své sestry prožíval i s Amber Heard a historie se tak opakovala. Christi pak dle výpovědi několikrát byla svědkem toho, jak Amber Johnnyho ponižovala a schválně vyvolávala hádky. „Říkala mu, že nemá žádný styl, je starý a tlustý,“ uvedla. I z rychlé svatby svého bratra prý nebyla nadšená a snažila se ho přesvědčit, aby nespěchal.

Christi Dembrowski u soudu

Články, které by tě mohly zajímat