Právě vysíláme

Šílená cosplayerka se už nadobro zbláznila. Prodává fanouškům vodu, ve které se koupala!

5. července 2019 15:10
Šílená cosplayerka se už nadobro zbláznila. Prodává fanouškům vodu, ve které se koupala!

Influencerka a cosplayerka Belle Deplhine je nyní patrně tou nejprobíranější osobou na internetu. Dívka pocházející z Asie je totiž zjevně pro lajky schopná udělat úplně všechno a se svými šílenými nápady se posunula až za hranici morálky.

Belle miluje animované a sci-fi postavy, a proto se jako správná cosplayerka do nich také stylizuje. Na rozdíl od ostatních dívek, které to dělají, si však ona s oblečením příliš hlavu neláme a na svých fotografií se spíše ukazuje svlečená, než oblečená.

A protože si dívka moc dobře uvědomuje, že pokud chce v dnešní době zaujmout, musí především své publikum šokovat, vymýšlí samé šílené nápady, které ji postupně dělají slavnou celebritou. Jen nedávno Belle publikovala fotku s popisem, že pokud dostane milion lajků, vytvoří si účet na pornografické stránce PornHub. To také nakonec opravdu udělala, ale videa pojala s humorem a místo sexu natočila dva plyšové kohouty.

Nyní influencerka přišla na další šílenost a na internetu začala prodávat fanouškům vodu, ve které se prý koupala. Malou lahvičku s tekutinou prodává za 30 dolarů a fandům prý rozhodně nedoporučuje, aby vodu pili.

Také vám to přijde už příliš?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat