Právě vysíláme

Silné ženy jsou raději samy než po boku nějakého blbce, dokazují vědecké studie

4. července 2019 14:10
Silné ženy jsou raději samy než po boku nějakého blbce, dokazují vědecké studie

Na ženy žijící bez stálého partnera se ještě nedávno pohlíželo jako na cizokrajnou zvěř. To už neplatí. Single život se stal normálním jevem a objevují se vědecké výzkumy, které potvrzují jeho prospěšnost. Život bez partnera snášejí velmi dobře zejména silné ženy.

Ty vnímají single život jako osobní formu svobody, která jim pomáhá najít sebe samu. Můžou se tak plně věnovat svým zálibám a zájmům. Nepotřebují randit jen proto, že to od nich okolí očekává. Nemusí vést nepříjemné rozhovory. A hlavně – nemusí se trápit po boku nějakého pitomce. A čím se ještě vyznačují silné ženy? Především nepotřebují muže, který za ně bude bojovat, a jako protislužbu bude očekávat obdiv. Ženy si „v boji” vystačí samy, protože své problémy dokážou řešit po svém.

Silné ženy také vědí, co chtějí od života, a dokážou jít za svým cílem. Od lidí ve svém okolí vyžadují poctivost a férovou hru – a to mnozí muži nedokážou skousnout. Jenže silné ženy vedle sebe nechtějí mít lháře nebo bačkory. To je důvod, proč jsou mnohdy raději samy a nijak jim to nevadí.

Zdroj: Educateinspirechange

Články, které by tě mohly zajímat