Právě vysíláme

Skupina židovských studentů zachránila topícího se muže, přestože měl na ruce vytetovaný hákový kříž

27. května 2019 13:10
Skupina židovských studentů zachránila topícího se muže, přestože měl na ruce vytetovaný hákový kříž

Skupina židovských studentů se procházela po okraji přehrady poblíž Bostonu, když si všimla, že se ve vodě topí neznámý muž. Studenti ihned zavolali záchrannou službu, která muže vylovila z vody. Záchranáři následně zjistili, že muž v přehradě má na ruce vytetovaný hákový kříž. Studenti, později uvedli, že svých činů nelitují a jsou rádi, že se muž zachránil.

Neobvyklá situace

Tomu říkáme statečnost: studenti z židovské školy v Bostonu zachránili muže s hákovým křížem na ruce před utopením. Policista Carl Mascioli uvedl, že kdyby studenti nezavolali záchranářům včas, muž by se jistě utopil. Poté, co se neznámého muže podařilo opět oživit, mu Mascioli prý důkladně vysvětlil, kdo ho vlastně zachránil. „Události se někdy takto vtipně obrácejí,“ řekl Mascioli.

Židovští studenti svého činu nelitují – naopak, jsou rádi, že pomohli mužovi zachránit život, přestože měl na ruce symbol nenávisti. Zatím se neví, jak se muž do přehrady dostal – snad ale po této události přehodnotí svůj výběr tetování, případně i svůj celkový pohled na svět!

Zdroj: Twitter, CrownHeights.info, NBC Boston

Články, které by tě mohly zajímat