Právě vysíláme

Smutná zpráva zasáhla EWU FARNOU! Zpěvačce zemřela jedna z největších fanynek

19. října 2018 11:10
Smutná zpráva zasáhla EWU FARNOU! Zpěvačce zemřela jedna z největších fanynek

Ewa Farna je velmi populární jak u nás, tak i v sousedním Polsku a na Slovensku. Má velkou fanouškovskou základku a její obdivovatelé ji doprovází skoro na každý koncert.

Ewa pořádala od 12. do 14. října první ročník svého vlastního festivalu nazvaného EwaFest. Akce se konala v Českém Těšíně a v polském Cieszyně. A ačkoliv byly koncerty narvané k prasknutí a podle samotné zpěvačky se velmi vydařily, zastínila je jedna velmi smutná událost.

Ewě zemřela jedna z předních fanynek jménem Janička, která vedla její fanklub na Slovensku a s populární zpěvačkou se dobře znala. Ewu smrt fanynky zasáhla a Janičku oplakala na Instagramu. „Na setkání chyběla jedna moje velká fanynka. Všimla jsem si, že tam není a očekávala jsem ji, protože řídí jeden můj slovenský fanklub. Dozvěděla jsem se, že ještě stihla vidět videa a fotky ze srazu a poté navždy odešla. Jsem z toho v šoku. Janičko, děkuji ti za léta podpory, společného zpívání i vedení fanklubu. Vždy jsem tě ráda viděla pod pódiem. Mrzelo mě, že ses neukázala, a teď mě obrovsky zasáhlo, proč. Odpočívej v pokoji! A my si važme jeden druhého. Tak pa, Jani. Vím, že by se ti na sraze líbilo. Však my se všichni jednou setkáme,“ napsala Ewa smutnou zprávu na Instagramu a zveřejnila Janiččinu fotografii.

Zdroj: Instagram

Top 5 videoklipů Kimbry, která míří do Prahy

Články, které by tě mohly zajímat