Právě vysíláme

Snoubenec ji opustil těsně před svatbou. Ona vymyslela pomstu, jakou by nikdo nečekal!

14. října 2017 14:10
Snoubenec ji opustil těsně před svatbou. Ona vymyslela pomstu, jakou by nikdo nečekal!

V životě člověka se občas stanou věci, které ho můžou buď položit na kolena, nebo je využije jako příležitost chopit život za pačesy a začít znova. Pro to druhé se rozhodla i Katy Colins, které se stalo něco, co by žádná žena nikdy nechtěla zažít.

Její snoubenec jí dal 3 měsíce před svatbou kopačky a odůvodnil to tím, že není ta pravá. Byli spolu celých 9 let. A aby toho nebylo málo, ještě se jí přiznal, že jí podváděl.

I když měla Katy pochopitelně zlomené srdce a nevěděla co dál s životem, odhodlala se k nejodvážnějšímu rozhodnutí v životě. Opustila práci, prodala dům, auto, všechny cennosti, sbalila si ruksak a vycestovala do světa.

Založila si cestovatelský blog Not Wed Or Dead, kde si zaznamenávala všechny své cesty, napsala 3 knihy, rovněž o zážitcích z cestování a její příběh se stal absolutní senzací!

Své rozhodnutí považuje nyní Katy za tu nejlepší možnou pomstu, protože šťastnější v životě nebyla. Dokonce poznala svou skutečnou pravou lásku, provdala se a narodila se jim krásné dcerka. Takhle nějak vypadá pravý happy end, co říkáte?

 

9 inspirací, jak se pomstít ex (doufáme, že neskončíte ve vězení)

Články, které by tě mohly zajímat