Právě vysíláme

Sophie Turner poprvé od zpráv rozvodu na veřejnosti: Herečka razantně změnila image

15. září 2023 11:56
Sophie Turner poprvé od zpráv rozvodu na veřejnosti: Herečka razantně změnila image

Od oznámení rozvodu byla herečka Sophie Turner poprvé viděna na veřejnosti. Slavná kráska možná fanoušky překvapí svým novým vzhledem.  

Zpráva o rozvodu Sophie Turner a zpěváka Joe Jonase všechny překvapila. Dvojice vychovává dvě malé dcery a manželství působilo jako bezchybné. Ve skutečnosti měli ovšem Sophie a Joe velké problémy. V médiích se začalo spekulovat, co za rozchodem stojí a objevily se informace, že na vinně je prý především Sophie Turner. Té údajně život plnohodnotné maminky nevyhovuje a nechce se vzdát bujarého života plného večírků. Joe Jonas pak prý na východu dcer zůstával sám, zatímco jeho žena vesele pařila.

Tyto informace nebyly potvrzeny a dvojice se k nim zatím nevyjádřila. Zatímco Joe Jonas je momentálně na americkém turné a s sebou má i své dcery, Sophie natáčí seriál ve Španělsku.

Role v sérii Joan změnila herečku k nepoznání a fotografové Sophie zvěčnili v blond paruce a s výrazným make-upem. Je to vůbec poprvé, co je od zprávy rozvodu herečka viděna na veřejnosti a dle fotografií je skoro k nepoznání. Jak její rozvod dopadne? To uvidíme.

Články, které by tě mohly zajímat