Právě vysíláme

SPIDER-MAN a KAPITÁN AMERIKA vzdali hold šestiletému chlapci, který se nechal pokousat psem, aby ochránil sestru

17. července 2020 14:10
SPIDER-MAN a KAPITÁN AMERIKA vzdali hold šestiletému chlapci, který se nechal pokousat psem, aby ochránil sestru

Šestiletému Bridgeru Walkerovi, který svou statečností zachránil sestru před útokem zuřivého psa, vzdávají hold na sociálních sítích hollywoodští herci. Malého chlapce pes pokousal a způsobil mu rozsáhlá zranění na hlavě a v obličeji. Chlapec má na tváři 90 stehů.

Malý superhrdina

Bridgerova teta Nicole sdílela tragickou událost na Instagramu, aby se příběh dostal k představitelům filmových superhrdinů z Avengers. Síla sociálních sítí je opravdu mocná a do 24 hodin se chlapci ozvaly hvězdy jako například Hugh Jackman, Zachary LeviRobbie Amell nebo Chris Hemsworth.

Bridgerovi vzdala hold jako první herečka Anne Hathaway, která ve své příspěvku na Instagramu označila superhrdinu Hulka alias Marka Ruffala. Herec ihned napsal a Bridgera podpořil.

Záhy chlapec obdržel video přímo od Kapitána Ameriky Chrisa Evansa, který ve videu chválil statečnost chlapce. „Co jsi udělal, bylo tak statečné. Tvoje sestra má velké štěstí, že tě má. Rodiče na tebe musí být tolik pyšní. Zjistím si tvou adresu a pošlu pravý štít Kapitána Ameriky, protože si ho zasloužíš. Zůstaň takový, jaký jsi. Potřebujeme chlapy, jako jsi ty. Vydrž, vím, že uzdravování bude náročné, ale podle toho, co jsem viděl, není nic, co by tě porazilo,“  vzkázal malému superhrdinovi ve videu Chris.

Spider-Man alias Tom Holland chlapci zavolal skrz videohovor. „Jsi tak statečný, kamaráde, a my jsme na tebe všichni tak hrdí a tvoje sestřička je tak šťastná, že tě má.“  řekl Bridgerovi Holland. Poté se zeptal Bridgera, jaký film sledoval, a když odpověděl „Spider-Man: Homecoming“, ve kterém Holland hraje, herec žertoval, „už jsi větší hrdina!“ Hollywoodský herec Brigera pozval na návštěvu třetího dílu této série Spider-Man. „Vždycky budeš mým hostem,“ řekl herec. Na celou konverzaci se s pavoučím mužem se podívejte ve videu.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat