Právě vysíláme

Spoutaný ukrajinský pár se rozešel. „Jsem konečně volná,“ je ráda dívka

21. června 2021 12:10
Spoutaný ukrajinský pár se rozešel. „Jsem konečně volná,“ je ráda dívka

Ukrajinský pár se rozhodl vyřešit vztahovou krizi zcela netradičně a na čtyři měsíce se nechal spoutat. Problémy se mu však zažehnat nepodařilo a po 123 dnech se rozešel.

Alexandr Kudlay a Viktorie Pustovitová se rozhodli svůj vztah zachránit spoutáním se na několik měsíců. Dělali spolu prakticky všechno – dívali se na televizi, do koupelny či dokonce na záchod. Ještě před měsícem se nechali slyšet, že co se komfortu týče, vadí jim to čím dál méně. Hádek mezi nimi sice neubylo, ale začali je řešit jinak než v minulosti. „Teď už spolu jen nějaký čas nemluvíme. Dříve si jeden z nás sbalil kufry a odešel,“ prozradil Kudlay.

Po 123 dnech se však pár rozhodl od sebe odpoutat a jít si každý svou vlastní cestou. „Přestože jsme spolu trávili celé dny, zdálo se mi, že od Alexandra se mi nedostává takové pozornosti. Možná to bylo i právě proto, že jsme spolu stále byli. Neřekl mi ‚chybíš mi‘, i když bych to tak ráda slyšela,“ vysvětlila dívka.

„Jsme totálně odlišní,“ potvrdil rozchod Kudlaye. „Problémy se na sebe stále nabalovaly. Viktorie chce žít jako dřív,“ dodal. Uvedl zároveň, že i během utužování vztahu s Viktorií stále řešili nějaké konflikty.

Odpoutat se od sebe nechali během online aukce, část peněz pak darovali na charitu. Svým spoutáním se dostali do ukrajinské knihy rekordů. Svůj společný instagramový účet už zrušili.

Články, které by tě mohly zajímat