Právě vysíláme

Statečný husky zachránil sedm opuštěných koťat. A teď se od nich nehne ani na krok

1. listopadu 2018 14:55
Statečný husky zachránil sedm opuštěných koťat. A teď se od nich nehne ani na krok

Tříletá fenka huskyho jménem Banner byla doma se svoji paničkou Whitney Braley, když náhle zpozorněla a začala se chovat velmi neklidně. Svou majitelku popadla za cíp šatů a snažila se ji dostat ven z domu. Whitney si uvědomila, že se asi někde něco stalo a zvíře následovala.

Fenka ji dotáhla až do nedalekého lesa a začala vzrušeně obíhat pohozenou papírovou krabici. Když ji Whitney opatrně otevřela, rozčilená Banner se k ní okamžitě vrhla a vylovila z ní malé bílé kotě. Když se majitelka psa do krabice podívala, nestačila se divit. Na jejím dně našla dalších šest miniaturních tvorečků. „Byla jsem v šoku,“ řekla později Whitney. „Ta koťátka se nehýbala, nemňoukala, nevydávala žádný zvuk. Myslela jsem si, že jsou mrtvá.“ Jenže nebyla. „Někdo je tam musel pohodit s vědomím, že je nechává zemřít. Nedokážu si absolutně vysvětlit, jak Banner věděla, že tam jsou.“

Whitney je všechny odnesla domů a fenka se od nich od té doby nehnula na krok. Všechny je několikrát umyla jazykem a zahrnula je takovou péčí a láskou jako opravdová máma.

Podívejte, jak dojemně se o ně stará!

Zdroj: ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat