Právě vysíláme

Tak to je MASAKR! Zpěvačka BARBRA STREISAND přiznala, co udělala se svým psem

25. března 2018 10:10
Tak to je MASAKR! Zpěvačka BARBRA STREISAND přiznala, co udělala se svým psem

Americká zpěvačka a herečka Barbra Streisand se nedokázala smířit s tím, že přijde o svou milovanou fenku Samanthu. Proto udělala to, co by nikdo jiný neudělal!

Barbra Streisand se okamžitě zamilovala do psího plemena Coton du Tulear. Tato madagaskarská rasa se vyznačuje typicky bílou srstí, malým vzrůstem a velice přátelskou povahou. 14 let byla fenka Samantha nejlepší přítelkyní známé zpěvačky, která se na ní až příliš upnula. Když si Barbra začala uvědomovat, že o svou milovanou Samanthu brzy přijde, investovala nemalou částku na pořízení jejího autentického klonu. Nechala tedy odebrat kmenové buňky ze Samanthiného žaludku a tlamy a v květnu po její smrti vědci v laboratoři vytvořili dva dokonalé klony.

Barbra se nedávno pochlubila fotografiemi dvou geneticky naklonovaných fenek Miss Violet a Miss Scarlett. Obě fenky si jsou tak podobné, že je musí Barbra oblékat do různých oblečků, aby je mezi sebou rozeznala. Miss Violet obléká do fialového a Miss Scarlett zase do červeného.

Magazínu Variety se svěřila s tím, že fenky mají úplně jiné osobnosti, než její milovaná Samantha. Čeká, až budou starší, aby mohla porovnat, jestli mají stejné hnědé oči a zda budou mít stejnou vážnost, jako Samantha.

No, nevíme, zda je tohle úplně normální? Nepoznat, která je která? Možná by bylo pro příště lepší si pejska prostě adoptovat nebo koupit.

 

Zdroj: Variety, Instagram

3 nejlepší pořady o převýchově psů. Pomohou i vám?

Články, které by tě mohly zajímat