Právě vysíláme

Tereza Hlůšková je zamilovaná, randí se slavným MMA zápasníkem

7. července 2022 12:10
Tereza Hlůšková je zamilovaná, randí se slavným MMA zápasníkem

Tereza Hlůšková přicestovala z Pákistánu zpět do České republiky teprve na konci dubna, ale už si stihla najít partnera. Je jím MMA zápasník Michal Kotalík, který si stejně jako ona prošel vězením. Randí spolu už měsíc.

Po téměř čtyřech letech ve vězení si Tereza Hlůšková, kterou v Pákistánu zatkli kvůli pašování drog, užívá svobodného života. V ulicích už ji však nepotkáte s blonďatou hřívou, jak si ji mnozí pamatují. „Nebyla jsem to já,“ okomentovala změnu barvy na sociálních sítích. Aktuálně je z šestadvacetileté Češky brunetka a jak prozradila, během svého pobytu v Česku si už stihla najít práci. A nejen tu. Podle webu Extra už téměř měsíc randí s MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem.

„Píšeme si a vídáme se,“ potvrdila serveru Hlůšková, Kotalík pak uvedl: „Vyjádřil jsem jí podporu, pak slovo dalo slovo a ona mě pozvala ven.“ Dodal, že si mají o čem povídat. Stejně jako jeho přítelkyně totiž strávil několik let ve vězení. A dle svých slov i tam Terezu bránil. „S jedním člověkem jsem se ve vězení kvůli ní chytl. On se o ní ošklivě vyjadřoval, tak jsem ho trochu pomačkal,“ svěřil se.

Hlůšková na svých sociálních sítích sledující informuje nejen o svém aktuálním životě, ale i o tom, co prožívala ve vězení. Uvedla například, že v něm přečetla celkem 292 knih. „Byly tam dvě knihovny, ale knih bylo málo. Vždy, když mi jich pár přinesli, prosili mě, ať čtu pomalu,“ prozradila s tím, že se v Pákistánu naučila i místní jazyk, aby se mohla s ostatními ženami ve vězení lépe dorozumívat.

Ačkoliv byla propuštěná už v listopadu, Vánoce strávila v cizině bez své rodiny. Dlouhé měsíce totiž čekala na vydání pasu a víza. S milovanými tak svátky oslavila až letos v červnu. „První opravdové Vánoce po pěti letech!“ radovala se.

Články, které by tě mohly zajímat