Právě vysíláme

TINDER už je pasé! Neznámý Čech si hledá lásku přes inzerát v pražském metru

16. ledna 2019 16:10
TINDER už je pasé! Neznámý Čech si hledá lásku přes inzerát v pražském metru

Žijeme v uspěchané době a seznámení s ideálním protějškem rozhodně není snadné. Většina lidí proto využívá různé internetové seznamky a doufá, že právě tam narazí na pravou lásku. Neznámý muž z Prahy se ovšem rozhodl pro zcela jinou cestu.

Pokud jste v těchto dnech jeli pražským metrem, možná jste měli štěstí a narazili jste na originální inzerát, ve kterém neznámý muž hledá přítelkyni. „Hledám mladou hodnou slečnu, která touží založit rodinu. Jsem inteligentní, úspěšný, mladý muž, který hledá lásku svého života. Dokážu tě materiálně zabezpečit, budu tě milovat a budu ti věrný. Navíc je se mnou legrace. 🙂 Měla bys být mladší 28 let. Napiš, ať naše společné štěstí dlouho nečeká. :),“ hlásí originální text, jenž má na svědomí mladý muž z Prahy, který ale svou identitu tají a potencionální zájemkyně odkazuje pouze na e-mailovou adresu.

Serveru Aktualně.cz se podařilo muže toužícího po lásce najít a krátce ho vyzpovídat. Slavný neznámý se webu svěřil, že za nápadem umístit inzerát přímo do metra stojí jeho smůla v klasickém seznamování a hlavně fakt, že běžné internetové seznamky nepokrývají dost širokou část populace. „Nějak se mi v běžném životě nedaří potkat ženu, kterou hledám. Když se člověk zamyslí nad tím, jak velká je pravděpodobnost, že někoho takového potká a dá se s ním dohromady, tak z toho vyjde, že k tomu člověk potřebuje i velkou dávku štěstí,“ přiznává.

Vyhlídky na seznámení nyní muž rozhodně nemá špatné. Jeho inzerát prý sklidil velký úspěch a denně mu chodí emaily od žen, které tento nápad velmi zaujal.

Tak tedy přejme mladíkovi hodně štěstí. Snad už opravdu narazí na tu pravou lásku. 🙂

 

Káčin zápisník: 4 důvody, proč zrušit si Instagram bylo moje nejlepší rozhodnutí

Články, které by tě mohly zajímat