Právě vysíláme

Tohle dojme i ty největší tvrďáky! Maminka s miminkem nechala pro cestující v letadle překrásný vzkaz

28. února 2019 9:10
Tohle dojme i ty největší tvrďáky! Maminka s miminkem nechala pro cestující v letadle překrásný vzkaz

Ačkoliv má většina z nás možná cestování letadlem ráda, příliš dlouhé lety nejsou rozhodně nic příjemného. Člověk je uvězněný na malé sedačce, nemůže skoro kam dát nohy, a navíc musí občas překousnout hlučné či neukázněné cestující.

Ten, kdo někdy zažil v letadle malé miminko, určitě ví, že to rozhodně není nic příjemného. Mimča totiž často na palubě hlasitě pláčou a jejich křik navíc zesílí v momentu, kdy je začnou z letu bolet uši.

Neznámá maminka cestovala z Jižní Koree do USA  čekalo ji 10 hodin letu. A protože si s sebou na palubu nesla své čtyřměsíční děťátko, připravila si pro spolucestující menší dárek.

Všem na palubě rozdala pytlíček se sladkostmi a k balíčku připsala krátký, ale za to velmi dojemný vzkaz, kde stálo: „Ahoj, jmenuji se Junwoo a jsou mi čtyři měsíce. Dnes letím do USA s mojí maminkou a babičkou, jedeme navštívit mou tetu. Jsem trochu nervózní a vystrašený, protože to je můj první let v životě, což znamená, že můžu plakat nebo být trochu hlasitý. Budu se snažit být potichu, ale nemůžu vám nic slíbit. Prosím, promiňte mi. Moje mamka pro vás připravila tyhle pytlíčky s dobrotami. Jsou tu nějaké bonbóny a špunty do uší, prosím použijte je, když budu příliš hlasitý. Užijte si váš výlet. Děkuji.“ 

Krásné gesto, že? Po tomto vzkazu se na plačící miminko v letadle už nikdo zlobit ani nemůže!

Zdroj: Twitter

Řetězec Primark v příštích letech otevře v Praze obchod!

Články, které by tě mohly zajímat