Právě vysíláme

Tohle musí být otec roku! Co na Štědrý den udělal pro svoji dceru?

28. prosince 2018 14:10
Tohle musí být otec roku! Co na Štědrý den udělal pro svoji dceru?

Vánoce jsou svátky, které nejraději trávíme s rodinou. A tak se děti často vydávají za svými rodiči. Ale co když to nejde? Sympatický Američan jménem Hal se rozhodl, že když nemůže dcera Pierce navštívit jeho, vydá se on za ní.

Pierce totiž pracuje jako letuška a Vánoce musela strávit ve vzduchu při cestách napříč Spojenými státy. Pro někoho neřešitelný problém, pro Hala výzva. A tak si tenhle bodrý chlapík koupil letenky na všechny lety, které Pierce během 24. a 25. prosince čekaly. Dohromady jich bylo šest a během jednoho z nich natrefil na Mikea, obchodního zástupce z Ohia.

Když se Mike dozvěděl, proč Hal o svátcích cestuje, byl naprosto ohromený. Na Facebooku pak sdílel fotku, k níž napsal: „Měl jsem to štěstí, že jsem cestou domů seděl vedle Hala. Jeho dcera Pierce nám během letu dělala letušku a bohužel musí přes Vánoce pracovat 🙁 Ale Hal zkrátka chtěl strávit svátky se svojí dcerou, a tak absolvuje všechny její dnešní i zítřejší lety 🙂 Úžasný otec! Oběma vám přeju šťastné a veselé Vánoce!“

Přesně takové příběhy dělají z Vánoc opravdové svátky klidu, míru a především lásky. I proto nasbíral Mikeův příspěvek 180 tisíc lajků a přes 36 tisíc sdílení. (A kdybyste snad měli strach o Halovy výdaje, můžete být v klidu. Jako příbuzný zaměstnance Delta Airlines má slevy na letenky.)

Zdroj: Facebook.com, LADbible.com

Proč spolu zůstávat přesto, že jste tak rozdílní?

Články, které by tě mohly zajímat