Právě vysíláme

Tomáš ze Survivoru si našel lásku a ukázal krásnou přítelkyni

21. července 2023 9:47
Tomáš ze Survivoru si našel lásku a ukázal krásnou přítelkyni

Vítěz reality show Survivor Československo už není single. Tomáš Weimann oznámil na svých sociálních sítích novou lásku.

Tomáš už v soutěži přiznal, že žije sám a pravou lásku teprve hledá. V rozhovorech po soutěži pak uvedl, že není typ na lásku na jednu noc a za život měl celkem čtyři vztahy. Po výhře 2 a půl milionu korun ovšem vítěz Survivoru lásku našel a nyní se s ní pochlubil na instagramu.

„Po několika letech práce na sobě samém jsem se dostal do fáze, kdy jsem si uvědomil, že jsem poprvé v životě připravený na to si pustit ženu do svého života a jít tu úžasnou cestu jménem život po jejím boku. Stalo se to všechno rychle a úplně jinak, než jsem si kdy představoval, ale to je život a ten vám to vždycky naservíruje úplně jinak. Děkuju životu. A především Markétě za to, že jsi přišla do mého života, protože jsem přesvědčený, že ty jsi moje cesta a moje světlo do života. Děkuju za to, že jsi a neskutečně bych přál každému z vás to, co prožívám, opravdovou lásku,“ napsal pěkné vyznání Tomáš a ukázal fotografie se svou drahou polovičkou. Jeho novou přítelkyní je půvabná Markéta, která je bývalou modelkou a maminkou malého synka.

Články, které by tě mohly zajímat