Právě vysíláme

Tragédie v rodině Roberta De Nira. Herci zemřel teprve 19letý vnuk

3. července 2023 11:55
Tragédie v rodině Roberta De Nira. Herci zemřel teprve 19letý vnuk

Herec Robert De Niro zažívá velkou rodinnou tragédii. V pouhých 19 letech zemřel jeho vnuk.

Slavný herec před časem překvapil celý svět, když se mu v jeho 79 letech narodil již sedmý potomek. Velkou radost nad dalším dítětem ovšem nyní vystřídal velký smutek. De Niro totiž přišel o vnuka své adoptivní dcery, kterému bylo pouhých 19 let.

Dreny De Niro oznámila na instagramu ztrátu náctiletého syna. Příčina úmrtí mladého člověka není známá. „Můj krásný sladký andílku. Milovala jsem tě tak moc, že to slovy nejde vyjádřit, už od chvíle, kdy jsem tě ucítila ve svém břiše. Byl jsi radostí mého srdce a vším, co bylo vždy čisté a opravdové v mém životě. Přála bych si být teď s tebou. Nevím, jak bez tebe žít, ale pokusím se šířit lásku a světlo, které jsi mi věnoval, když jsem se stala tvou mámou. Byl jsi hluboce milován a přála bych si, aby tě tato láska mohla zachránit. Je mi to moc líto, dítě moje. Odpočívej v pokoji a věčném ráji, můj drahý chlapečku,“ napsala nešťastná matka a zveřejnila synovu fotografii.

Dreny De Niro je Robertova adoptivní dcera. Herec ženu přijal za svou, když se v roce 1976 oženil se zpěvačkou Diahnne Abbot. Tehdy bylo Dreny šest let a přijala hercovo příjmení De Niro.

Články, které by tě mohly zajímat