Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ opět ukázala snímek z nemocnice. Tentokrát se svojí sestrou!

25. února 2019 14:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ opět ukázala snímek z nemocnice. Tentokrát se svojí sestrou!

YouTuberka Týnuš Třešničková je už od loňského září v istambulské nemocnici, kde se zotavuje po vážné nehodě způsobené v turecké restauraci. Právě tam krásnou brunetku silně popálil oheň, když nečekaně vzplál celý bar při barmanské show.

Ačkoliv Týnuš sama před časem uvedla, že je v pořádku a popáleniny se hojí, kolem jejího zdravotního stavu stále panuje mnoho otázek. Blogerka už je přeci jenom v nemocnici pěkně dlouho a nezdá se, že by ji měla v nejbližší době opustit.

Podpora rodiny

Týnuš o své léčbě moc nemluví a když už zveřejní nějakou fotografii na Instagramu, dává si moc dobrý pozor na to, aby fanouškům neukázala svou tvář a popáleniny. Nyní například zveřejnila snímek se svou sestrou Martinou, ke kterému připsala moc dojemný vzkaz.

„Bok po boku, nebo míle vzdálené, sestry budou vždy spojeny srdcem,“ připsala YouTuberka k fotografii, jenž pochází z nemocnice a na které můžeme vidět, jak se se svou sestrou drží za ruce a společně hledí z okna. Jak je vidět, rodina je Týnuš velkou oporou. A to je moc dobře!

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat