Právě vysíláme

Učitelka se před studenty oblékla do přiléhavého kostýmu s lidskými orgány! Její fotografie jsou nyní virální

1. ledna 2020 15:10
Učitelka se před studenty oblékla do přiléhavého kostýmu s lidskými orgány! Její fotografie jsou nyní virální

Učitelka biologie ve Španělku chtěla své studenty vtáhnout do výuky, a tak si během jedné hodiny na sebe oblékla speciální oblek. To ovšem ještě netušila, že se její fotografie v obleku stane virální.

Blonďatá učitelka se řadí mezi ty pedagogy, co moc dobře ví, že pokud chce své studenty zaujmout, musí v hodině předvést zajímavý způsob výuky. Při jedné z hodin anatomie si proto učitelka na sebe oblékla upnutý kostým s potiskem lidských orgánů, aby před třídou ukázala, jak lidské tělo funguje.

Nejen studenti, ale i učitelčin manžel byl z tohoto nápadu naprosto unešený a sdílel její fotky na Twitteru, aby mohl vychvalovat její inovativní vyučovací metody. To, že se příspěvek stane zanedlouho virální a všichni si ho budou sdílet, asi ale nečekal.

Snímek lidé komentují různými způsoby a většina učitelčin nápad chválí. Pod její fotografií se však i objevují komentáře o tom, že studenty musela v tomto případě spíš zaujmou její tělo než lidské orgány. Nutno totiž podotknout, že mladá učitelka se totiž může chlubit opravdu výbornou postavou.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat