Právě vysíláme

V IQ testech překonala i EINSTEINA! Jedenáctiletá školačka je patrně nejinteligentnější osobou na světě

28. června 2019 14:10
V IQ testech překonala i EINSTEINA! Jedenáctiletá školačka je patrně nejinteligentnější osobou na světě

Teprve jedenáctiletá Anushka Dixit se řadí patrně mezi nejinteligentnější lidí na světě. V IQ testech se jí totiž podařilo překonat takové velikány jako jsou třeba Albert Einstein nebo Stephen Hawking.

AnushkaLondýna je na první pohled obyčejnou jedenáctiletou školačkou s brýlemi. Ve skutečnosti je však tato dívenka opravdu mimořádná a oplývá velmi vysokou inteligencí. Na IQ testy se rozhodla jít sama poté, co se jí podařilo zapamatovat si periodickou tabulku prvků za pouhých 40 minut!

Testy inteligence malé brunetky dopadly neuvěřitelně! Asnushce se podařilo získat 162 bodů a o dva body tak překonala fyziky HawkingaEnsteinem. Dívenka se navíc stala nejmladší účastnicí testů za tři desetiletí a ještě k tomu získala i doposud nejvyšší skóre.

„Nebylo to těžké, jen lehce obtížné,“ řekla školačka, jenž prý 28 otázek zodpověděla za 4 minuty a výsledky ji mile šokovaly. Jak navíc Anushka sama přiznala, velmi se jich obávala a po skončení testu dokonce plakala, protože se bála, že by mohla mít jednu otázku špatně.

Mluvící miminko

To, že je holčička opravdu zázračným dítětem, dokazuje i její matka. Podle ní totiž Anushka začala mluvit už pouhých šesti měsících, když před televizí začala opakovat slogany z televizních reklam.

Plány do budoucna má školačka i přes svůj nízký věk opravdu velké a přesně ví, čemu se chce v dospělosti věnovat. Ačkoliv prý miluje poezii a anglický jazyk, touží se stát doktorkou. Kdyby jí to však prý náhodou nevyšlo, chtěla by pracovat s financemi. Matiku totiž rovněž zbožňuje. „Ve škole není předmět, který bych neměla ráda,“ říká malý génius, jehož budoucnost je jistě zářivá.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat