Právě vysíláme

Velká výhra Karlose Vémoly: Lela se vrátila do Vémolandu

11. prosince 2020 12:10
Velká výhra Karlose Vémoly: Lela se vrátila do Vémolandu

Karlos Terminátor Vémola slaví úspěch. Sexbomba Lela Ceterová se vrátila do Vémolandu. Pár to oznámil na sociálních sítích.

Vypadalo to, že konec vztahu  zápasníka MMA Karlose Terminátora Vémoly a silikonové sexbomby Lely Ceterové, se kterou má roční dceru Lili, je definitivní. Lela si v září sbalila kufry. Těsně poté, co se vyléčila z koronaviru, se odstěhovala i s dcerou na rodné Slovensko.

Ještě minulý týden, pouhých pár hodin před Terminátorovým posledním letošním zápasem, se Ceterová na Instagramu pochlubila pugétem tři sta růží od neznámého ctitele. „Nová etapa života začíná velmi pěkně,“ napsala Lela k fotografii. Poté přiznala, že pompézní kytice od Karlose rozhodně není.

Terminátor měl  těsně před letošní poslední bitvou, velkým zápasem s Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou.  Lele vzkázal, že si provokaci mohla ušetřit, nebo alespoň počkat, až bude po zápase, na který se potřeboval soustředit a nechtěl se rozptylovat.

Dnes je vše jinak. Lela je zpět v jeho Vémolandu. Společně si užili vánoční romantickou procházku Prahou.  Karlos na Instagramu zveřejnil vyznání, které dojalo i Lelu. Sama přiznala, že nic hezčího jí nikdy neřekl.

„Sliby se mají plnit o Vánocích. 5. 12. bylo velké vítězství… Ale tohle je moje největší výhra,“ napsal ke společné fotce s Lelou a dcerkou Lili. „Musel jsem vám nachystat krásné přivítání, protože vás obě moc miluju. A bylo tu doma bez vás moc smutno,“ dodal Vémola Lela se na Instagramu také pochlubila společným snímkem, na kterém má puget s tři sta růžemi, které jsou tentokrát od Terminátora.  

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat