Právě vysíláme

Velké usmíření. Společné snímky Seleny Gomez a Hailey Bieber válcují sociální sítě

17. října 2022 12:48
Velké usmíření. Společné snímky Seleny Gomez a Hailey Bieber válcují sociální sítě

Tyto fotografie fanoušci rozhodně nečekali! Velké rivalky Selena Gomez a Hailey Bieber zakopaly válečnou sekeru a společně zapózovaly fotografům na noblesní akci.

Selena a Hailey byly sokyněmi v lásce. Gomez totiž dlouhou dobu chodila s Justinem Bieberem a se slavným zpěvák se scházela a rozcházela od roku 2010 do roku 2018. Krátce po jejich posledním rozchodu se ovšem Justin zasnoubil s modelkou Hailey Baldwin a fanoušci se tak domnívali, že Hailey Justina Seleně přebrala. Vznikly tak dva tábory a obě dámy byly považovány za nepřítelkyně. Tomu je teď nyní ovšem konec!

Hailey Bieber a Selena Gomez vesele zapózovaly na galavečeru Academy Museum of Motion a ve společném objetí se usmívaly na fotografy. Jejích snímky poté vzbudily rozruch na sociálních sítích a fandové jsou nadšeni. Pomyslná válka mezi slavnými děvčaty je totiž zřejmě u konce a Selena i Hailey hodily staré spory za hlavu. Manželka Justina Biebera ostatně už před pár týdny v jednom ze svých rozhovorů uvedla, že vůči Seleně žádnou zášť necítí. „Všechno je o respektu. O lásce. Nikdo z nás nikomu nic nedlužíme, jen respekt. Velmi si Seleny vážím a myslím, že mezi námi nejsou žádná očekávání. Respektuji ji,“ řekla.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat