Právě vysíláme

Vémola se po více než roce vrátil vítězně do oktagonu, porazil Poláka Pasternaka

5. června 2022 8:43
Vémola se po více než roce vrátil vítězně do oktagonu, porazil Poláka Pasternaka

Jeden z nejpopulárnějších českých MMA bojovníků Karlos Vémola se po více než roce vrátil vítězně do oktagonu. Ve Frankfurtu nad Mohanem na galavečeru české organizace Oktagon 33 porazil Poláka Michala Pasternaka, když mu soupeř „odklepal“ zápas již po necelých čtyřech minutách prvního kola.

Šestatřicetiletý Vémola, který absolvoval poslední MMA bitvu loni březnu a poté laboroval ze zraněnou rukou, úspěšně zvládl druhý souboj v rozmezí dvou týdnů. V sobotu 21. května totiž v boxerském zápase v O2 areně porazil hudebníka Otakara Petřinu alias Marpa. Ovšem zápas nedopadl přesně tak, jak by si fanoušci představovali a po skončení bučela a pískala celá O₂ arena.

Vémola ve frankfurtské Festhalle proti Pasternakovi od začátku dominoval a na takzvanou submisi si připsal 32. vítězství ve 38. zápase v kariéře. „Děkuji všem lidem ve svém týmu, že jsme po čtrnácti dnech zvládli takovou práci a uškrtil frajera, který má černý pásek (v brazilském jiu-jitsu),“ řekl Vémola, jenž hned po duelu vyzval k souboji domácího Stephana Pütze, který také používá přezdívku Terminátor. „V Oktagonu je jen jeden král a jen jeden termínátor. A to jsem já,“ použil svou oblíbenou hlášku.

Články, které by tě mohly zajímat