Právě vysíláme

Victoria Beckham promluvila o šikaně. V dětství prý velmi trpěla

12. ledna 2024 13:22
Victoria Beckham promluvila o šikaně. V dětství prý velmi trpěla

Victoria Beckham je módní návrhářka, máma čtyř dětí a manželka slavného Davida. Řadí se mezi nejslavnější ženy světa, ovšem i ona se nyní přiznala, že v dětství prošla šikanou.

Slavné hvězdy často vypráví o tom, že ve škole nezažívaly slavné období a kvůli své odlišnosti si prošly šikanou. O tomto dětském trápení nyní promluvila i Victoria Beckham, která uvedla, že ve škole rozhodně nebyla populární, ale naopak patřila mezi velmi zakřiknuté děti.

Časopisu Allure bývalá Spice Girls uvedla, že jako děvčátko měla velký problém najít si kamarády. „Byla jsem hodně šikanována. Když je někdo jiný, děti dokážou být opravdu hodně zlé. Pamatuji si, jak jsem byla fyzicky i psychicky šikanována,“ uvedla Victoria, která i právě proto své děti učí k tomu, aby byly ke všem laskavé.

Dcera Harper je stále ve školním věku a dle Victoria se jedná o velmi empatickou dívku, co nemá problém s hledáním kamarádů. Je prý velmi společenská a snadno se spřátelí. I tak ovšem Victoria dceru učí, aby byla ohleduplná k ostatním, i k outsiderům. „Vždy jsem jim říkala, pokud vidíš na hřišti malou holčičku, jak sedí sama. Jdi za ní a promluv si s ní. Pokud zjistíš, že ji někdo šikanuje, upozorni na to. Já sama jsem byla tou holčičkou v koutě,“ říká slavná máma.

Články, které by tě mohly zajímat