Právě vysíláme

VIDEO: Brutální útok matky na její dceru otřásl internetem! Proč k němu došlo?

14. dubna 2019 9:10
VIDEO: Brutální útok matky na její dceru otřásl internetem! Proč k němu došlo?

Matka úspěšné dětské modelky Niu Niu se musela veřejně omluvit za to, že malou holčičku brutálně napadla během focení reklamní kampaně. Video incidentu způsobilo obrovský rozruch na čínské sociální síti Weibo a některé módní značky následně stáhly fotky s mladou holčičkou na protest proti matce.

Brutální útok

Malá Niu Niu měla za sebou celý den focení a byla velmi unavená. Když holčička přestala poslouchat příkazy své matky, že musí ještě pracovat, matka zareagovala hanebně. Žena kopla mladou Niu Niu plnou silou do pozadí. Celý incident je natočený na kameře.

Upozornění: Některé momenty mohou být pro diváky nepříjemné.

Veřejná omluva

Video způsobilo v Číně obrovskou mediální kauzu a uživatelé populární sociální sítě Weibo označili matku malé Niu Niu za tyranku. Matka mladé modelky se následně omluvila a uvedla, že v té chvíli jednala pod obrovským tlakem. Žena zároveň sdělila, že o Niu Niu pečuje s láskou a se ctí.

Tříletá Niu Niu je úspěšnou modelkou pro řadu čínských módních značek. Tamní zákony ovšem zakazují firmám zaměstnat děti mladší 10 let, a tak je zastupují jejich rodiče. Všechny peníze, které Niu Niu jako modelka vydělá, tedy putují jejím rodičům. Některé módní značky proto následně stáhly fotky Niu Niu ze svých plakátů a webových stránek na protest proti chování její matky.

Případem se budou zabývat i místní zastánci lidských práv.

Modelka Niu Niu

Modelka Niu Niu

Zdroj: Metro UK, theepochtimes.com, mirror.co.uk, 9gag, Asiawire, Xiaoxi, Weibo

Články, které by tě mohly zajímat