Právě vysíláme

VIDEO montáž momentů, kdy Sergio Ramos fauloval LIONELA MESSIHO. Tomu říkáme brutál!

23. října 2018 12:10
VIDEO montáž momentů, kdy Sergio Ramos fauloval LIONELA MESSIHO. Tomu říkáme brutál!

Už tento víkend se na barcelonském Camp Nou uskuteční další souboj mezi nejznámějšími fotbalovými rivaly na světě: FC Barcelona a Real Madrid. Někteří fanoušci berou tuhle příležitost jako možnost dát najevo, komu fandí, a to pomocí zajímavých videií. Jedno takové vytvořil i fanda Barcelony, když na sociální sítě pověsil video poskládané z největších faulů, kterých se madridský kapitán Sergio Ramos dopustil na barcelonské legendě Lionelovi Messim. Neskutečný!

Lionel Messi a Sergio Ramos jsou jako den a noc. Tichý, malý útočník oproti mohutnému, hlučnému obránci. Pokaždé, když se tihle dva utkají na hřišti, pořádně to jiskří!

Fanoušci obou mužstev si jejich vzájemné souboje v předchozích zápasech moc dobře pamatují a před nedělním duelem na sociálních sítích kolovaly videa podobná tomuhle:

Text v překladu zní:

Ramos vs Messi – Nejšpinavější momenty. Co Ramos udělal (Mohamedu) Salahovi nebylo překvapením, dělá to už dlouho. Už deset let se pokouší zranit Messiho. Nechová vůbec úctu k protivníkovi. Nejagresivnější, nejšpinavější hráč na světě.

Letošní El Clásico bude ale trochu odlišné. Za Real Madrid už nehraje Cristiano RonaldoLionel Messi se před týdnem během zápasu proti Seville zranil, takže první El Clásico v letošní sezoně vynechá. Madridský kapitán Ramos si tedy bude muset najít jiného hráče, komu bude během zápasu dělat ze života peklo!

Zdroj: SportBible, Twitter, ESPN, BDfutbol

Články, které by tě mohly zajímat