Právě vysíláme

VIDEO: TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ byla v Turecku těžce popálena a musela být okamžitě operována

29. září 2018 12:40
VIDEO: TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ byla v Turecku těžce popálena a musela být okamžitě operována

Známá česká YouTuberka byla spolu se svým přítelem na dovolené v hlavním městě Turecka, když se stala obětí děsivé nehody ve vyhlášené istanbulské restauraci.

Měla to být první zastávka vysněné společné dovolené, první zastávka na cestě po mnoha exotických destinacích. Bohužel osud rozhodl jinak.

Týnuš Třešniková spolu se svým přítelem Viktorem Hajíčkem  navštívili v Istanbulu restauraci známého tureckého šéfkuchaře Salt Bae. Na videu níže můžete vidět, jak na baru plane oheň, ale je udržován pod kontrolou. Návštěvníci přitom sedí v jeho těsné blízkosti. Poté, co obsluha baru nalila do ohně neznámou tekutinu, plameny zachvátily celou plochu baru i nejblížší turisty.

Mezi čtyřmi popálenými hosty byla Týnuš se svým přítelem a dva Řeci, kteří v Istanbulu trávili líbanky. Zatímco Viktor Hajíček vyvázl jen s drobnými popáleninami, Týnuš na těle vzplály šaty a musela být okamžitě operována.

Viktor místnímu zdroji prozradil, že jeho přítelkyně je to na tom mnohem hůře než on, ale že v současné chvíli nemůže podávat bližší informace.

Zdroj: YouTube

Dojemné video: Žena popálená kyselinou učí ostatní, jak se líčit

Články, které by tě mohly zajímat