Právě vysíláme

Vlogerka chtěla sníst chobotnici zaživa – ta se jí pěkně pomstila!

10. května 2019 13:10
Vlogerka chtěla sníst chobotnici zaživa – ta se jí pěkně pomstila!

Sníst chobotnici zaživa během živého vysílání nepatří mezi nejchytřejší nápady na světě – jen se zeptejte čínské vlogerky jménem Seaside Girl Little Seven. Chobotnice se přilepila mladé dívce na tvář a nešla sundat: vlogerku navíc poranila na kůži. Video se stalo virálním hitem a mnozí se dívce nyní smějí.

Nepovedený kousek

Konzumace mořských živočichů – včetně chobotnic – je v některých asijských zemí běžnou praxí. Jíst živočichy zaživa ovšem obnáší rizika jako například, že se zvíře začne v tu chvíli bránit. Kdo by se mu taky divil?

Právě tato nepříjemná událost se stala vlogerce Seaside Girl Little Seven, které se během živého vysílání přilepila chobotnice k obličeji a nechtěla se pustit. Mladá vlogerka jí sice nakonec odtrhla, ale chobotnici nakonec nesnědla.

Video celého incidentu se původně objevilo na čínské sociální síti Weibo. Poté, co ho jeden uživatel sdílel na Twitteru, se kolem krátkého klipu strhla obrovská hysterie. Většina uživatelů se dívce smála, že nemá zkoušet chobotnici jíst zaživa. Mrkněte na celé video níže.

S chobotnicemi si nelze zahrávat!

Zdroj: YouTube, Independent UK, Weibo, Twitter, VICE

Články, které by tě mohly zajímat