Právě vysíláme

Will Smith pyká za facku na Oscarech. Natáčení filmu Bad Boy 4 bylo pozastaveno

5. dubna 2022 12:25
Will Smith pyká za facku na Oscarech. Natáčení filmu Bad Boy 4 bylo pozastaveno

Mělo to být zjevně hrdinské gesto, skončilo to ale ostudou a pracovními problémy. Facka Willa Smithe moderátorovi Oscarů se stále veřejně řeší, a vypadá to, že Smithovi pořádně zkomplikuje život.

Letošní předávání filmových cen Oscar se bohužel neslo v duchu chování herce Willa Smithe. Hollywoodský herec totiž těsně před převzetím ceny za hlavní roli fyzicky napadl moderátora Chrise Rocka, který zavtipkoval na účet Smithovi manželky Jady.

Facku v přímém přenosu galavečera řešil další den celý svět a chování Willa Smitha rozdělilo fanoušky na dva tábory – jeden se herce zastává a oceňuje, že se zastal své ženy, druzí se zase domnívají, že šlo o zbytečné násilí, které se odehrálo živě v televizi a Smith se navíc při převzetí Oscara dočkal ovací vestoje. Do druhého tábora se pak řadí například herec Jim Carrey, který se nebál Smitha i celý Hollywood veřejně zkritizovat.

Ačkoliv se Will Smith za napadení moderátora omluvil na sociálních sítích, vypadá to, že mu facka zkomplikuje především pracovní život. Nejenže sám rezignoval z Akademie Oscarů, ale nyní se v médiích objevila i zpráva o tom, že je kvůli incidentu pozastaveno i natáčení filmu Bad Boys 4, kde má opět ztvárnit hlavní roli. Podle zdrojů The Hollywood Reporter pak není jasné, kdy se začne na projektu pracovat.

Články, které by tě mohly zajímat