Právě vysíláme

YouTuber ZACHY promluvil o své sexuální orientaci. V dojemném videu přiznal, že je gay!

27. července 2020 13:10
YouTuber ZACHY promluvil o své sexuální orientaci. V dojemném videu přiznal, že je gay!

YouTuber Zachy se rozhodl před fanoušky přiznat zásadní věc ze svého soukromého života. Mladý sympaťák promluvil o své sexuální orientaci a poprvé na veřejnosti řekl, že je gay.

Zachy zveřejnil na svém YouTube kanále video, které nazval Moje orientace. Na začátku se všem fanoušků nejprve omluvil za to, proč se delší dobu odmlčel a vzápětí přiznal důvod, jenž možná za jeho pauzou stojí. Zachy podobně jako youtuber Kovy přiznal, že je homosexuál a o své orientaci promluvil poprvé před kamerou. „Je to náročné téma, ale na druhou stranu si myslím, že je zbytečné z toho dělat tak velký haló, jak se z toho většinou dělá,“ řekl a neudržel slzy dojetí. Je totiž jasné, že se jedná o velmi osobní záležitost a veřejný coming out, který sleduje tisíce lidí, není nic snadného.

Ačkoliv je Zachy se svou orientací naprosto vyrovnaný a jeho přátelé i rodina ho jistě berou takového, jaký je, stále mladého youtubera mrzí ho, že i v 21. století jsou někteří lidé plní nenávisti a píšou sprosté komentáře. I tak je však rád, že konečně našel sílu, aby o tomto tématu mohl veřejně mluvit. Zároveň moc dobře ví, že se stejným „problémem“ se potýká i spousta dalších mladých lidí, kterým právě jeho podpora může pomoct. A my s ním rozhodně souhlasíme a tleskáme mu za jeho statečnost 😊

Podívejte se na Zachyho celé video:

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat