Právě vysíláme

Youtuberka SÁRA HOLANOVÁ ukázala na Instagramu fotografii vlastní placenty. „To je nechutné,“ píší fanoušci!

1. listopadu 2019 14:10
Youtuberka SÁRA HOLANOVÁ ukázala na Instagramu fotografii vlastní placenty. „To je nechutné,“ píší fanoušci!

Youtuberka Sára Holanová je zapálenou ochránkyní pejsků a nyní i novopečenou maminkou. Bývalá přítelkyně známého youtubera Fattyho porodila 18. října chlapečka a z porodu zveřejnila na Instagramu jednu dost zvláštní fotografii.

Sára pojmenovala svého chlapečka neobvyklým jménem Corwin, což podle ní znamená „dobrosrdečný přítel“. Kromě miminka však na instagramovém profilu zveřejnila i něco, co její fanoušci rozhodně nečekali. Jelikož je youtuberka zřejmě posedlá všemožnými přírodními praktikami, nechala si po porodu zpracovat vlastní placentu. Tu navíc vytvarovala do srdíčka a umístila jí na profil. „Hned, jak jsem ji uviděla, nechala jsem si ji ukázat. Viděla jsem, z jaké strany vyživovala Corwina a za to si ji neskutečně vážím. Bylo to spojení mezi mnou a jím,“ napsala pak k příspěvku.

Fotografie si zasloužila velkou odezvu a uživatele rozdělila na dva tábory. Podle některých je fotografie placenty skoro až odporná a něco takového na Instagram prý vůbec nepatří. Druhá skupina fanoušků si zase myslí, že je to vlastně dojemné gesto. Některým uživatelům se dokonce snímek příliš nezdál realistický a jedna z komentujících  napsala, že tak placenta rozhodně nevypadá. Na to jí Sára Holanová odpověděla, že placenta se dá zpracovat různými způsoby a ona zvolila kapslový způsob, díky němuž placenta vydrží delší dobu.

Co říkáte na to, aby se fotografie placenty umísťovaly na sociální sítě? Není to už vážně příliš?

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat