Právě vysíláme

ZAC EFRON adoptoval fenku amerického pitbula, kterou čekala smrt. A na všechny má velkou prosbu

10. dubna 2018 10:10
ZAC EFRON adoptoval fenku amerického pitbula, kterou čekala smrt. A na všechny má velkou prosbu

„Hej planeto, tohle je Maca,“ takhle před pár dny představil svým fanouškům na Instagramu Zac Efron svou novou parťačku a přidal jednu důležitou výzvu.

Pod fotku přidal hashtag AdoptujteNekupujte, kterým se připojil ke hnutí, jež vyzývá budoucí majitele domácích mazlíčků, aby přestali zvířata kupovat a raději je adoptovali z útulků. Jednak tím klesne poptávka neslavně proslulým množírnám psů a koček, ve kterým zvířata často žijí v naprosto otřesných podmínkách, a jednak tak člověk udělá dobrý skutek a jednomu nešťastnému psíkovi či číče bez domova daruje spokojený život.

ČTĚTE TAKÉ: VIDEO: Pejsek si uvědomil, že ho místo smrti čeká adopce. Tolik zvířecí radosti jste ještě neviděli!

Příběh fenky amerického pitbula je o to dojemnější, že Maca byla již na cestě do zařízení, kde se nalezení psi, o které se do určité doby nepřihlásí jejich majitel, uspávají smrtelnou injekcí. Na poslední chvíli však zasáhl útulek, který se rozhodl, že si Macu vezme, a tak se šťastná fenka vydala tam – na místo do cely smrti. Za pár dní se pak objevil Zac, který se do ní na první pohled zamiloval a po absolvování řádného registračního procesu se stal jejím novým páníčkem!

Tak tomu říkáme příběh s dobrým koncem!

 

27 anglických názvů zvířat, kterými rodiče pojmenovávají své děti. Chtěli byste se jmenovat Havran nebo Hříbě?

Články, které by tě mohly zajímat