Právě vysíláme

Zaměstnanci Burger Kingu dali hromadně výpověď. Jejich vzkaz šéfovi se stal virálním

17. července 2021 13:10
Zaměstnanci Burger Kingu dali hromadně výpověď. Jejich vzkaz šéfovi se stal virálním

Zaměstnanci americké pobočky Burger King si řekli, že už odmítají pracovat v nelidských podmínkách a hromadně dali výpověď. Jejich vzkaz šéfovi se později stal virálním.

Nízký plat, neocenění ze strany vedení, práce ve vysokých venkovních teplotách. Na to všechno si stěžovali pracovníci Burger Kingu v americké Nebrasce. Jejich stížnosti však nebyly vyslyšeni a šéf je nazýval „dětinskými“. Devět z jedenácti zaměstnanců se proto rozhodlo hromadně podat výpověď. Přímo pod logo Burger King pak umístili ohromnou ceduli s nápisem: „Dáváme výpověď. Omlouváme se za nepříjemnosti.“ Tím se tak chtěli zaměstnanci zavřené pobočky opravdu omluvit zákazníkům a zároveň i dát najevo vedení, že si nic nenechají líbit. Šéfovi restaurace se ale samozřejmě cedule nelíbila a nařídil ji okamžitě sundat. Bylo už ovšem trochu pozdě a nápis se stal virálním.

Jakmile se snímek objevil na internetu, zaměstnancům se dostalo několik zpráv od lidí, kteří jim vyjadřují podporu a zároveň přidávají své vlastní špatné pracovní zkušenosti.

 

Články, které by tě mohly zajímat