Právě vysíláme

Zamilovaný RYTMUS požádal JASMÍNU ALAGIČ o ruku! Žene se do chomoutu po půl roku chození

5. listopadu 2018 17:07
Zamilovaný RYTMUS požádal JASMÍNU ALAGIČ o ruku! Žene se do chomoutu po půl roku chození

Plánuje se svatba! Patrik Vrbovský alias Rytmus požádal svou přítelkyni Jasmínu Alagič o ruku. A to po pouhých šesti měsících randění!

Jak se zdá, Rytmusova láska ke krásné modelce je obrovská. Rapper totiž vzal svou přítelkyni na romantický výlet do Bosny a daroval jí snubní prstýnek. „Staneš se ženou mého života? Řekla ANO. Stalo se to v BosněTuzle, okolo půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že ten prsten jsem od čtvrtka nosil u sebe. Bylo to krásné, plné emocí a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a povím vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem zažil,“ napsal Patrik na Instagram a zveřejnil snímek prstýnku.

Jasmína drsného Rytmuse naprosto okouzlila. Po jejím boku je rapper velmi šťastný a dokonce se spekuluje i o tom, že s ní chce mít kupu dětí. S dlouhonohou brunetkou si autor několika hitů pořídil i obrovskou vilu, která je pro velkou rodinu jako dělaná.

S předchozí partnerkou Darou Rolins chodil rapper pět let. Dlouhý vztah však nakonec ztroskotal a pár se rozešel. Hned na to se Rytmus zamiloval do Jasmíny a s Darou si ještě později vyměnil na Instagramu pár hodně drsných vzkazů.

Stará láska je ale pryč a je zřejmě zbytečné se k ní už vracet! Přejme tedy Rytmusovi mnoho štěstí a ať mu to s Jasmínou vyjde! Na svatbu se moc těšíme! 🙂

Zdroj: Instagram

Na světě existují jen čtyři typy žen. Který z nich muže nejvíce přitahuje?

Články, které by tě mohly zajímat