Právě vysíláme

Zamindrákovaní hateři na sociálních sítích odsoudili tuhle fotku manželského páru. Proč?

30. ledna 2019 14:10
Zamindrákovaní hateři na sociálních sítích odsoudili tuhle fotku manželského páru. Proč?

Jenna a její manžel Drew se vzali před 11 lety a jsou do sebe stále hluboce zamilovaní. To potvrzují i jejich příspěvky na sociálních sítích.

Jenna je krásná, zdravá a úspěšná fotografka, bloggerka a marketingová specialistka. Drew je milujícím manželem a fitness trenérem. Jejich postavy jsou jako protiklady. Jeho postava je vypracovaná a sexy, její zase oplácaná.

Žijí spolu už přes 11 let v manželství a jsou šťastní. Dokázali tak svému okolí, že láska vítězí nad vzhledem. Bohužel ne každý je přející. Mnoho lidí tomuto páru okomentovalo jejich příspěvky na sociálních sítích. Nepřejí jim štěstí a uráží Jennu, která prý není hodna tak sexy chlapa.

Jenna se několikrát přistihla u toho, že začíná být kvůli své postavě dost nejistá. Uvědomila si, že se provdala za pana six-packa a má pocit, že takto dokonalého chlapa si nezaslouží. Drew je jiného názoru. Svou ženu miluje takovou, jaká je a udělal by pro ní první poslední. Proto společně nafotili fotografie, kde dávají jasně najevo, že se milují a jsou si 100% oddaní. No, není to krásné?

 

Zdroj: BoredPanda

10 celebrit, kterým manželství vydrželo jen pár dní

Články, které by tě mohly zajímat