Právě vysíláme

Zápasník Makhmud Muradov potvrdil vztah se Sabinou Karáskovou z Love Islandu

30. března 2023 10:56
Zápasník Makhmud Muradov potvrdil vztah se Sabinou Karáskovou z Love Islandu

Spekulace jsou potvrzené. MMA zápasník Makhmud Muradov přiznal na sociálních sítích novou lásku. Chodí s účastnicí show Love Island.

„Čau lidi, to jsme my a chceme se vyjádřit k situaci, co se týče nás dvou. Protože když spolu někam půjdeme, tak chceme předejít spekulacím typu jsou spolu, nejsou spolu. Tak ano, jsme spolu. A chceme vám to říct od nás a jsme šťastní. Asi… asi jo. Přejeme vám krásný den a děkujeme, že nám fandíte, nebo nefandíte,“ řekla na insta stories slavný zápasník a vedle něj se od ucha k uchu culila Sabina Karásková, tanečnice a účastnice reality show Love Island.

O vztahu SabinyMuradovem se spekulovalo již delší dobu. Do této chvíle ovšem dvojice nic oficiálně nepřiznala. Makhmud Muradov v minulosti žil se zpěvačkou Monikou Bagárovou, se kterou má i dceru Ruminku. Sabina se v reality show seznámila s dalším účastníkem Zbyňkem Vlčkem. Krátce po příjezdu do České republiky se ovšem vztah rozpadl.

Vlček pro Evropu 2 už před časem exkluzivně prozradil, že Sabina si začala s Muradovem psát už ten den, co ho potkala v Ostravě. V té době jí údajně pojil stále vztah se Zbyňkem.

Sabina Karásková se na adresu bývalého přítele nevyjadřuje. Nechce prý na Zbyňka kydat špínu a 21letý mladík je zdá se už dávno minulost. Po boku úspěšného sportovce jí to navíc opravdu velmi sluší.

 

Články, které by tě mohly zajímat