Právě vysíláme

Johnny Depp slibuje očištění jména. Soudu poskytl nové důkazy proti exmanželce Amber Heard

7. listopadu 2021 8:51
Johnny Depp slibuje očištění jména. Soudu poskytl nové důkazy proti exmanželce Amber Heard

Bývalá manželka Johnnyho Deppa Amber Heard obvinila před pěti lety herce z domácího násilí. Oblíbený herec Johnny Depp si jde za svým a pokračuje ve snaze očistit své jméno.

Hollywoodský herec to nevzdává. Johnnyho manželství s herečkou Amber Heard stálo nejen balík peněz, ale především čest a filmové role.

Před rokem prohrál soudní bitvu s deníkem The Sun. Londýnský soudce uvedl, že deník neporušil zákon, když v článku z roku 2018 označil Deppa za někoho, kdo mlátí svou manželku. Rozsudek se stal Deppovi osudným a právě kvůli němu přišel o lukrativní role a následně před ním Hollywood zabouchl dveře. Johnny Depp to ale nevzdává. Hlavní soudní bitva s Amber Hard ho stále čeká.

Postupem času však vychází najevo, že pravda není zcela na Heardině straně. Hádka, která měla za vztahem hollywoodské dvojice udělat tlustou čáru, a při níž měl Depp svou tehdejší manželku surově zmlátit, se údajně neměla vůbec odehrát. Právník Deppa nařknul Heard z toho, že manipulovala s místem činu již dříve. Za křivé svědectví Heard hrozí až čtyři roky ve vězení.

Nyní ji Deppův právník obvinil z toho, že herečka upravila několik svých fotografií, aby to vypadalo, že jí Depp fyzicky ublížil. Soud povolil Deppovým právníkům, aby získali od Heard originální fotografie, telefonní záznamy a další potenciální důkazní materiál.  Depp věří, že nové důkazy prokáží jeho nevinu a vyvrátí obvinění, že Heard fyzicky bil.

Zda se Deppovi podaří setřást nálepku násilníka a mohl se někdy vrátit na hollywoodská plátna je zatím ve hvězdách. Soud je naplánovaný na začátek příštího roku.

Články, které by tě mohly zajímat