Právě vysíláme

Ze sexuálního zneužití je obviněn další hollywoodský herec z filmu Hvězdy nám nepřály

23. června 2020 12:10
Ze sexuálního zneužití je obviněn další hollywoodský herec z filmu Hvězdy nám nepřály

Pomalu se to strhává jako lavina! Řada slavných mužů čelí v těchto dnech nařčení ze sexuálního zneužití. Po Justinu Bieberovi a herci ze seriálu Zlatá sedmdesátá je obviněn i herec Ansel Elgort, kterého můžete znát z filmu Hvězdy nám nepřáli.

Ansela Elgorta čeká velká pracovní příležitost. Mladý herec se objeví v disneyovské předělávce West Side Story, kterou režíroval světoznámý režisér Steven Spielberg. Hlavní roli ve filmu s vysokým rozpočtem však může zastínit kauza, kterou na sociálních sítích rozpoutala dívka jménem Gabby. Ta totiž tvrdí, že jí Ansel coby sedmnáctiletou přinutil k sexu, a navíc ani nedbal ohledu na to, že dívka neměla žádnou předchozí sexuální zkušenost. Poté jí prý i přemlouval k sexu s její tehdy nezletilou kamarádkou. Podle dívky se incident odehrál v roce 2014, kdy herci bylo dvacet let.

Gabby tvrdí, že Algorta nechce hnát k soudu a jen touží po tom ulevit své psychice. Sex s dnes již oblíbeným herce jí totiž prý způsobil trauma a ovlivnil další její vztahy.

Sám herec se k celé záležitosti vyjádřil prostřednictvím svého instagramového účtu. Jak se dalo očekávat, nařčení ze strany Gabby odmítá, ale připouští, že s dívkou v daném období skutečně udržoval vztah a že se nerozešli v dobrém. „V posledních 24 hodinách mě přepadl stres, když jsem měl vidět příspěvky na sociálních sítích, které se mě týkají. Nemohu tvrdit, že bych rozuměl pocitům Gabby, ale její popis událostí se zkrátka liší od reality. Nikdy jsem nikoho nenapadl a nikdy bych to neudělal. Pravda je, že roku 2014, když mi bylo 20, jsme měli s Gabby zcela legální a naprosto vědomý vztah. Naneštěstí jsem nezvládl rozchod. Přestal jsem jí odpovídat, což je velmi nedospělé a kruté chování. Vím, že tato opožděná omluva mě nemůže zprostit viny za mé neakceptovatelné chování, když jsem tehdy zmizel.“ Na závěr herec dodal, že je „znechucen a zostuzen za to, jak jsem se zachoval. Je mi to hluboce líto. Vím, že se musím stále učit, abych vzrostl v oblasti empatie.“

 

 

Zdroj: Cosmopolitan, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat