Právě vysíláme

Žena našla záhadná hýbající se stvoření na podlaze v kuchyni. Video se stalo virálním hitem

8. února 2019 14:10
Žena našla záhadná hýbající se stvoření na podlaze v kuchyni. Video se stalo virálním hitem

Muž z Nového Zélandu se zasloužil o další pořádný rozruch na internetu. Na svém účtu totiž vypostoval video malých záhadných stvořeních, která se lehce mrskají na dlani jeho mámy. Video má k dnešnímu dni téměř 250 tisíc zhlédnutí.

Tim Clerk video vypostoval ve snaze dopátrat se původu těchto stvořeních. Pod post připsal: „Moje máma našla tohle dneska ráno na podlaze v kuchyni. Ještě se hýbou. Nevíte někdo, co to je? Nikki je vyděšená a bude z toho mít noční můry!“

Co si myslí vědci?

Tým entomologů z organizace Biosecurity z Nového Zélandu přišel s možností, že by se mohlo jednat o nohy můry, jejíž tělo bylo sežráno například kočkou.

„Kloní se k názoru, že něco (pravděpodobně kočka) snědla těsně předtím tělo můry a nohy nechala na místě, což by vysvětlovalo, proč se pořád hýbou,“ uvedl mluvčí Biosecurity.

Ke stejnému názoru dospěla i novozélandská bioložka Sarah Tassell: „Když se pozorně podíváte na fotografie, zjistíte, že se skutečně jedná o chlupaté nohy můry.“

Eric Edwards, expert na hmyz z Aucklandu, vyjádřil názor, že by se mohlo jednat o speciální druh larev s ocáskem. Po poradě se svými kolegy vydal ale prohlášení, ve kterém se rovněž přiklání k variantě mohou můry.

Zdroj: www.iflscience.com

Buďte single, dokud nenajdete chlapa, který dělá těchto 10 věcí

Články, které by tě mohly zajímat