Právě vysíláme

Žena vyhrála velmi tučnou cenu v loterii. Už potřetí za sebou

3. srpna 2022 13:19
Žena vyhrála velmi tučnou cenu v loterii. Už potřetí za sebou

Pokud chcete vyhrát velké peníze v loterii, štěstí musí být na vaší straně. Na Glen Burnie z amerického Marylandu se usmálo hned několikrát. Žena totiž celkem šestkrát vyhrála v loterii nemalé částky.

Tomu se říká klika! Devětačtyřicetiletá Glen se s manželem vsadila ve virtuální dostihové hře Racetrax a vložila své peníze do několika koní. Následně se na ní štěstěna usmála a žena vyhrála skoro 2,5 milionu korun. Ovšem pozor, nebylo to poprvé, co Američanka získala v loterii nemalé peníze. Za posledních šest let totiž vyhrála celkem třikrát. V roce 2016 získala Glen v další virtuální hře 725 tisíc korun, o tři měsíce později pak 860 tisíc.

Žena sama nevěří tomu, že by mohla mít takové štěstí. „Přišel za mnou můj muž, aby mi to ukázal. Ptala jsem se ho, zda si je jistý,“ okomentovala svou doposud poslední výhru. Peníze manželé chtějí použít na zaplacení všech účtů a dluhů. S loteriemi a virtuálními hrami pak chtějí v budoucnu pokračovat. Je totiž možné, že jim štěstěna zaklepe na dveře i počtvrté.

Měl/a jsi i ty někdy v loterii kliku? Odpověz v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat