Právě vysíláme

Žena začala rodit na parkovišti fastfoodu. Než se dítě narodilo, stihla si poslat pro hamburgra

27. května 2019 9:10
Žena začala rodit na parkovišti fastfoodu. Než se dítě narodilo, stihla si poslat pro hamburgra

Pokud máte porod už za sebou – ať v roli matky, či otce, dobře víte, že poslední dny před termínem dokáží dát nastávajícím rodičům pěkně zabrat. Nejde ani tak o fyzickou stránku věci, ale hlavně o tu psychickou. Nervy pracují, nervozita roste, očekávání blížící se události vyplňuje ve vaší mysli každičkou chvíli. A nebo taky ne. 

Mladý australský pár byl v očekávání svého prvního potomka, když žena dostala chuť na pravý, nefalšovaný oběd z fastfoodu. A chutě by se těhotným ženám neměly odpírat, že? Jenže na parkovišti místního McDonnald´s praskla mladé mamince voda a začaly kontrakce. Pár neztratil hlavu a zavolal záchranku.

A jelikož museli na její příjezd chvíli počkat a oběd byl doslova za rohem, ženu nenapadlo nic jiného, než poslat si partnera k okénku pro hamburgra. Vždyť co může být horšího než porod s prázdným žaludkem, ne?

Ainsley Shillington, která v tu dobu na přepážce pracovala, popsala situaci webu Daily Mail Australia: „Měli jsme akorát polední špičku, když do restaurace přišel mladý muž a požádal o hamburgra pro svou těhotnou ženu, která právě na parkovišti rodí. 

Trochu nás to zaskočilo, ale obloužili jsme ho v nejkratším možném čase. Všichni jsme pak nervózně vyhlíželi sanitku. Jakmile jsme ji uslyšeli, všichni jsme si oddychli.“

Podle Ainsley vypadal mladý muž vypadal dosti zmateně a nervózně. Není taky divu, když vám žena rodí v autě na parkovišti fastfoodu a vy si nejste jistý, jak dlouho to sanitce bude trvat. Všechno ale nakonec dobře dopadlo. Ambulance dorazila včas a mladá žena přivedla zdravé miminko na svět za pomoci lékařů v nemocnici.

Jak to dopadlo s tím hamburgrem, to už bohužel Daily Mail Australia neuvádí.

Zdroj:  Daily Mail Australia

 

Články, které by tě mohly zajímat