Právě vysíláme

Zhrzený muž otevřel vánoční dárek od přítelkyně až po 47 letech. Obsah balíčku ho dojal!

31. prosince 2018 9:10
Zhrzený muž otevřel vánoční dárek od přítelkyně až po 47 letech. Obsah balíčku ho dojal!

Kanaďan Adrian Pearce získal v sedmnácti letech od své přítelkyně vánoční dárek. Tehdy ho ale odmítl rozbalit a to, co balíček ukrývá, zjistil až o 47 let později.

Adrian jako náctiletý chodil s dívkou jménem Vicki. Protože to tehdy ale dvojici příliš neklapalo, Vicki předala Adrianovi dárek s tím, že bude lepší, když jejich vztah skončí.

Zklamanému mladíkovi zůstalo zlomené srdce a dárek ani neotevřel. Doma ho naštvaně hodil do kouta a později na něj zapomněl.

Po dlouhých 47 letech si však Adrien na Vicki opět vzpomněl a dárek znovu našel. Společně se svou první láskou se ho rozhodl i otevřít a konečně zjistil, čím ho Vicki před lety obdarovala.

Jak se ukázalo, balíček skrýval knihu plnou komiksových ilustrací s názvem Love Is…. Tu vytvořila umělkyně Kim Grove, která se při tvorbě inspirovala zamilovanými dopisy od svého manžela.

Adriana dárek potěšil a hned prohlásil, že si ho nechá zarámovat. Překvapená byla i Vicki. Ta už si totiž prý rozhodně nepamatovala, co svému tehdejšímu příteli věnovala.

 

Zdroj: cbc.ca

 

S jakým člověkem podle horoskopu skončíte ve šťastném vztahu?

Články, které by tě mohly zajímat