Právě vysíláme

Zlodějíček měl pořádnou smůlu. Pokusil se okrást bojovnici MMA

7. ledna 2019 16:10
Zlodějíček měl pořádnou smůlu. Pokusil se okrást bojovnici MMA

Spravedlnost někdy koná rychleji, než bychom čekali. A než by si ti, na které má spadeno, přáli. Schválně se na to zeptejte jednoho takového grázla z Brazílie.

Ten si asi řekl, že okrást ženskou musí přece být hračka. A tak si jednu vyhlídnul: zrovna čekala na taxi, k jeho neštěstí se jmenovala Polyana Viana a ze všeho nejradši mlátila ostatní ženy v kleci. To ale chlapík pochopitelně nevěděl. A tak k ní přišel, posadil se vedle a zeptal se, kolik je hodin. Odpověď na otázku mu však nestačila – chtěl víc, konkrétně ženin telefon.

Místo telefonu však dostal kopanec a několik rychlých úderů, a než se vzpamatoval (jestli se doteď vůbec vzpamatoval), vypadal nějak takhle. Nijak mu nepomohla ani atrapa pistole.

„Spadl na zem, já ho posadila zpátky, znehybnila ho škrtícím chvatem a řekla mu, že počkáme na policii,“ popisuje Polyana. Padlý hrdina se snažil smlouvat, ale jinak se nebránil. „Myslím, že byl celkem v šoku a taky se bál, že bych ho zbila ještě víc.“

Pyšný na Polyanu byl mimo jiné i šéf organizace UFC (do níž zápasnice nedávno vstoupila) Dana White. Počínání zločince označil za #badfuckingidea čili „ku*evsky špatnej nápad“.

Zdroj: LADbible.com, Instagram

Tohle se jen tak nevidí: Žena se na ulici pomazala burákovým máslem

Články, které by tě mohly zajímat