Právě vysíláme

Zlodějky ukradly nemocnému chlapci dárek. Pak ho vrátily s dojemnou omluvou!

2. července 2019 15:10
Zlodějky ukradly nemocnému chlapci dárek. Pak ho vrátily s dojemnou omluvou!

Ačkoliv zloději rozhodně nejsou příkladem morální ctnosti, i oni mají srdce a občas je dožene svědomí. I dvě ženy, jenž ukradly v americkém Washingtonu cizí věc, se nakonec za svůj čin omluvily. Proč?

Dvě zlodějky byly natočeny průmyslovou kamerou, jak přistupují k cizímu domu a kradou balíček, který byl přede dveřmi. O pár dní později byly natočeny znovu, ale tentokrát při něčem úplně jiném. Ženy se totiž rozhodly balíček vrátit poté, co zjistily, pro koho byl určen. Majitelům navíc napsaly dlouhý dopis, ve kterém se za svůj čin omlouvají.

Ukradený balíček obsahoval imitaci wrestlinového opasku za deseti tisíce korun a byl určen pro pětiletého Timmyho. Ten je vážně nemocný a lékaři mu zjistili nádor na mozku. A jelikož chlapeček wrestling miluje, rodiče mu chtěli dárkem udělat radost.

Když po pár dnech byly tváře zlodějek zveřejněny na Facebooku, stalo se něco nevídaného. Obě dvě ženy se totiž rozhodly balíček vrátit zpět ke dveřím chlapečkova domu a rodině navíc napsaly dopis, ve kterém píší, že se za svůj čin velmi stydí a omlouvají se. „Moc se omlouváme, že jsme ukradli váš dárek. Nikdy bych si nemyslela, že ukradneme dárek nemocnému pětiletému dítěti. Já sama mám šestileté dítě a teď se moc stydím,“ stálo v dopise, ve kterém ženy navíc uvádí, že jsou bez domova a původně si myslely, že by za balíček mohly dostat pár dolarů. Když však zjistily, komu dárek ukradly, dohnalo je svědomí a nyní tvrdí, že nic podobného už nikdy nezopakují.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat