Právě vysíláme

Zpěvák Rammsteinů začal během koronaviru podnikat: Má e-shop s erotickými pomůckami

29. prosince 2020 15:10
Zpěvák Rammsteinů začal během koronaviru podnikat: Má e-shop s erotickými pomůckami

Zpěvák Till Lindemann z kapely Rammstein si během koronaviru začal vydělávat podnikáním. Rozjel vlastní e-shop se značkou Docktor Dick. Název značky hovoří za vše, zpěvák zde totiž prodává nejrůznější erotické pomůcky a šperky odkazující právě na tělesné rozkoše.

O tom, že je zpěvák Till Lindemann chlapík, který se rozhodně nebojí kontroverze, ví fanoušci jeho kapel Rammstein a Lindemann svoje. Videoklipy i pódiová show obou těchto uskupení bývají často plné provokací. Plnou verzi klipu k songu Platz Eins jeho projektu Lindemann jste svého času našli pouze na jednom německém pornowebu.

Trochu jiný doktor…

Pandemie všem muzikantům značně přistřihla křidýlka a tak se Till rozhodl zabrousit do podnikání. Rozjel vlastní značku Doctor Dick, která má i e-shop. „Doktor otevřel svou praxi a je připravený vás vidět, moji drazí pacienti. Další, prosím,“ vítá zpěvák návštěvníky stránek.

Koupit si na něm můžete třeba ručně vyráběný vibrátor, kterému sloužil za vzor Lindemannův koncertní mikrofon. Zpěvák dal vibrátoru roztomilý název Tilldo. Tahle hračka ale rozhodně není levnou záležitostí, v přepočtu vás vyjde na čtyři a půl tisíce korun.

Ještě jednou tolik pak stál řetízek s přívěškem ve tvaru penisu. Téhle záležitosti však zpěvák nechal vyrobit pouhých sto kusů a fanoušci, tedy pacienti už ji vykoupili. Takže pokud byste protějšek chtěli v novém roce potěšit nějakým originálním dárkem a nebojíte se plácnout přes kapsu, pan doktor Lindemann vám bude jistě k dispozici.

Zdroj: super.cz, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat