Právě vysíláme

ZUZANA PLAČKOVÁ vyvenčila tygříka na vodítku! „Tohle je týrání zvířat,“ zlobí se fanoušci

17. června 2020 13:10
ZUZANA PLAČKOVÁ vyvenčila tygříka na vodítku! „Tohle je týrání zvířat,“ zlobí se fanoušci

Influenceři jsou v dnešní době velmi snadným terčem. Řada lidí je totiž nemá v oblibě a čeká na jakoukoliv chybu, kterou udělají.

Slovenka Zuzana Plačková patří mezi známé influencerky, které jsou velmi populární na Instagramu. Kontroverzní brunetku ovšem řada lidí nemá ráda a Zuzanu za její chování na sociálních sítích kritizuje. Nyní influencerka pořádně naštvala své hatery, když na profilu zveřejnila fotografii, na které venčí na vodítku malého tygříka.

Ačkoliv si Zuzana zřejmě myslela, že snímek získá mnoho lajků, opak je pravdou a fotografie se stala terčem útoků. Řada lidí totiž toto považuje za týrání zvířat a v komentářích Zuzaně vzkázali, že mládě tygra rozhodně není určené k tomu, aby se venčilo na vodítku po ulicích Bratislavy.

Po velké vlně nenávistných komentářů Zuzana fotografii smazala a k celé záležitosti se vyjádřila pro deník Blesk. „Shodou okolností byla kamarádka s tygříkem v Bratislavě na veterině a zastavila se za mnou. Už delší dobu jí finančně pomáhám, aby zvířata měla co nejlepší podmínky a dostala se k dobrým klientkám, které se o ně postarají. Vůbec jsem o téhle pomoci nechtěla veřejně mluvit, je to jedna z mnoha charit, co dělám,“ řekla a dodala, že týrání zvířat rozhodně nepodporuje.

 

Zdroj: Instagram, Blesk.cz

Články, které by tě mohly zajímat