Právě vysíláme

3 vychytávky, které si hned zamilujete

5. listopadu 2015 20:45
3 vychytávky, které si hned zamilujete

Život je fajn, ale proč si ho neudělat ještě zábavnější s několika technickými hračičkami.

Buďte první, kdo zaujme kámoše novinkami, které si pro nás nachystali techničtí a technologičtí mágové. Vzhůru do světa zábavné a chytré techniky.

Inteligentní míč

Tahle vychytávka je spíš pro kluky. Každý někdy kopnul do balonu a divil se, kam letí. Teď je tu ale chytrý míč, který po spárování se smartphonem zastoupí lecjakého trenéra. Aplikace vám prozradí, jakou silou, jste do balonu kopli, v jakém místě jste ho zasáhli nebo kolikrát se otočil ve vzduchu. Taky vás naučí různé typy volných kopů a další komplexní dovednosti. Každému, kdo má rád fotbal, se smart ball bude líbit.

Větrák k telefonu

A teď zase něco pro krásnější polovinu lidstva. Každá holka určitě ocení – a jistě taky ráda oslní – hračičkou, díky níž už nikdy před obličejem nebude zběsile mávat sešitem nebo aspoň rukou. Tolik kýžené ochlazení jí totiž přinese malý ventilátor, který vcelku jednoduše připne ke svému telefonu. Jen bacha na konektor, výrobce vyrábí několik typů pro různé smartphony a tablety. A pak už svěží vzdoušek fouká…

Přibližovadlo Swegway

Na konec něco pro úplně všechny. Doba, kdy byla moderní malá skládací koloběžka, je už pryč. Co však použít, abyste nemuseli šlapat „po svých“? Stačí malá deska opatřená dvěma kolečky a můžete vyjet. Přesně tohle – samozřejmě ve vychytanější a designově parádnější verzi – nabízí Swegway. Zatímco se davy pomalu plouží po chodníku, vy ho předjedete. Je to vzrušující, zábavné, prostě cool. A nedivte se divným pohledům kolemjdoucích, to vás obdivují nebo vám dokonce závidí.

Články, které by tě mohly zajímat