Právě vysíláme

Co nosit na hlavě, abys vypadal cool a ne jako blázen

24. března 2016 14:15
Co nosit na hlavě, abys vypadal cool a ne jako blázen

Pokrývka hlavy dokáže skvěle vylepšit tvůj vzhled. Jen vědět jak na to. Využij jarní období, kdy lze unosit téměř všechno.

Klobouk
VIP VZOR: Jude Law či idol své doby Cary Grant
JAK TO NOSIT: „Fedora“ klobouk ti pomůže trochu vyrůst. Pokud ho chceš nosit ležérněji, pořiď si tak velký, aby ti dobře seděl i při posunutí na temeno hlavy. Hodí se ke klasičtějšímu outfitu: košile, slušné kalhoty a polobotky, nebo zajímavé kecky.

 

Kšiltovka
VIP VZOR: Drake, Jay Z
JAK TO NOSIT: Máš dneska nemožné vlasy nebo se chceš z jiného důvodu schovat? „bejsbolka“ to jistí. V hip-hop komunitě to bez ní nejde, ale dneska ji můžeš nosit ke všemu. Vedle sportovního či hipster stylu je trendem ji kombinovat s čistým minimalismem.

 

Kulich
VIP VZOR: Daniel Craig, Jake Gyllenhaal
JAK TO NOSIT: Dříve se nasazovala z praktických důvodů, teď už je promyšleným módním doplňkem pro jakoukoli příležitost. Hrubší materiál a výrazné barvy zvol k outfitu pro volný čas. Tenká čapka v neutrální barvě může působit i luxusně. A zapomeň na bambuli!

 

Bekovka
VIP VZOR: David Beckham, Justin Theroux
JAK TO NOSIT: Pokud jsi fanouškem stylového pánského looku, s touhle čepicí ho ještě podtrhneš. Stejně dobře s ní ale i vyvážíš jinak nedbalý outfit. Zkrátka jde o zajímavější alternativu ke kšiltce. Čím méně látky, tím lépe. Nechceš přece vypadat jako hřib, že ne?

 

VICTORIA BECKHAM krachuje. Z dluhů ji tahá manžel David.

ZAC EFRON: Z roztomilého klučiny testosteronová korba

(foto: Shutterstock)

Články, které by tě mohly zajímat