Právě vysíláme

Dříve si musel kupovat dvě sedadla v letadle. Zabojoval a dnes je snem všech dívek!

9. srpna 2016 11:10
Dříve si musel kupovat dvě sedadla v letadle. Zabojoval a dnes je snem všech dívek!

Tenhle chlápek v jeden moment vážil již tolik, že byl nucen si kupovat dvě místa v letadle, aby si sednul. Když byl se svojí rodinou na pláži, styděl si sundat tričko, protože se bál, že se mu ostatní budou posmívat. Jednoho dne se však rozhodl, že zabojuje a svůj osud změní k lepšímu.

Dříve kouřil, pil whiskey, sladké limonády a nepřetržitě se přejídal. O nějakém pohybu či sportovní aktivitě v jeho případě nemohla jít ani řeč. Jednoho dne se svojí rodinou odletěl na dovolenou na Bahamy, kde aby se vešel do letadla, musel si koupit dvě místa. „Byla to tak ponižující situace,“ uvedl Ross. Po návratu se rozhodl navštívit svého lékaře, který mu řekl, že pokud bude i nadále pokračovat v tomto životním stylu, do tří let zemře. „Dost mě to tenkrát vyděsilo. Navíc den předtím mi v práci spadl ubrousek na zem, a když jsem se pro něj ohnul, roztrhly se mi kalhoty vejpůl. Řekl jsem si, že takhle dál žít nechci a začal jsem na sobě makat.“

Vzdal se všech neřestí a začal ve svých 39 letech pravidelně cvičit. „Už během prvních dvou týdnů jsem na sobě pociťoval změny k lepšímu, což mě hrozně namotivovalo,“ vysvětluje Ross. Za pouhých deset měsíců zhubl na polovinu své váhy. Chirurgicky mu pak muselo být odstraněno 6 kg přebytečné kůže. „Já jsem příkladem toho, že všechno je v životě možné. Nikdy se nevzdávejte svých snů,“ dodává závěrem.

Ohlédnutí za Olympiádou: 11 typů fanoušků, kteří nás štvou u TV

Články, které by tě mohly zajímat